Nyanställda!

Vi på Affirmo har fått förmånen att anställa två nya medarbetare - Maria Andersson och Björn Nyström

Dela denna nyhet:

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Både Maria och Björn har gedigen erfarenhet från bankvärlden och kommer framöver att arbeta som rådgivare inom placering, kapital och pension.

Maria Andersson kommer från SEB där hon jobbat som företagsrådgivare i 20 år (enligt Maria räcker det med ”många” år). Hon är en positiv och utåtriktat person som kommer att passa (och passar) bra hos oss.

Björn Nyström kommer från Handelsbanken där han jobbat som kontorschef på olika kontor runt om i Norrbotten och på senaste tiden som ansvarig för kapitalförvaltningen på Handelsbankens kontor i Luleå. Björn är en lugn och rolig person som också kommer att passa bra hos oss.

Just nu är såväl Maria som Björn certifierade genom Swedsec (kapitalplacering) och i kombination med den löpande verksamheten så håller de också på att utbilda sig inom försäkringsdistribution för att även erhålla en certifiering i InsureSec (försäkringsrådgivning).

Ni hittar Maria och Björns kontaktuppgifter här.

Vi på Affirmo är väldigt glada över rekryteringarna – Maria och Björn har under den första tiden hos oss kommit bra in i arbetet och vi ser väldigt mycket fram emot framtiden!

Fler nyheter

Nyanställda!
15jun

Nyanställda!

Vi på Affirmo har fått förmånen att anställa två nya medarbetare – Maria Andersson och Björn Nyström

Affirmo har valt att stötta Röda Korset rörande hjälparbetet i Ukraina
11apr

Affirmo har valt att stötta Röda Korset rörande hjälparbetet i Ukraina

Ukrainas befolkning kämpar för sin frihet varje dag. Kriget slår extremt hårt mot människorna och de akuta hjälpbehoven växer dagligen.

Traditionell förvaltning och det osäkra läget på marknaden
25feb

Traditionell förvaltning och det osäkra läget på marknaden

Som komplement till den tidigare nyheten som huvudsakligen berörde aktiemarknaden och fondförvaltning kan det också vara på sin plats att beröra den traditionella förvaltningen. Folksam har i ett pressmeddelande gjort följande uttalande: ”Rysslands invasion av Ukraina är ett grovt folkrättsbrott mot en europeisk demokrati. Folksams vd och koncernchef Ylva Wessén och Marcus Blomberg, chef för […]